Oznámení střediska Domek

Z důvodů plánované odstávky elektrické energie bude

ve středu 29.11.2017

v Centru Domek ZAVŘENO!

Děkujeme za pochopení.

Grant pro středisko A+D díky Vám!

P1020181bStředisko A+D získalo díky Vám grant 30 000 Kč od Nadačního fondu Tesco.
Děkujeme všem, kdo jste nám fandili a vhodili jste žeton za nákup v hypermarketu Tesco Kolín. Moc si toho vážíme :-)!

Výsledky Národní potravinové sbírky

Logo Potraviny pomáhajíVe spolupráci s Potravinovou bankou Vysočina jsme se 11. 11. 2017 účastnili Národní potravinové sbírky. V Kutné Hoře sbírka proběhla v Bille, v Čáslavi v Kauflandu. Díky dárcům se vybralo 1 807 kg potravin a drogerie. Děkujeme Vám!

Hlasujte a rozhodněte o udělení divoké karty!

Logo KopretinaProjekt „Rodinné centrum Kopretina“ byl nominován do hlasování o Divokou kartu v programu "ČSOB pomáhá regionům – Podzimní výzva 2017". Touto cestou si Vás dovolujeme požádat o zaslání hlasu na http://www.csobpomaharegionum.cz/divoka-karta#stredocesky. Díky Vašim hlasům máme možnost dostat se mezi čtyři nejlepší projekty ve Středočeském kraji, které mohou získat finanční podporu. Hlasování probíhá od 9. do 27. listopadu 2017.

Svatomartinský lampiónový průvod

Svatomartinský lampiónový průvod již tuto sobotu 11. listopadu :-). Těšíme se hlavně na děti a jejich rodiče. Sraz před arciděkanstvím v 17 hod. Lampiónky s  sebou :-)!

Svatomartinský průvod Kutná Hora.pdf

Národní potravinová sbírka

Logo Potraviny pomáhají11. listopadu 2017 se koná v pořadí 5. Národní potravinová sbírka. V Kutné Hoře proběhne v BILLE od 7 do 20 hod. a v Čáslavi v KAUFLANDU od 8 do 20 hod. Svým nákupem můžete v tento den pomoci našim spoluobčanům v nouzi.

Děkujeme předem za Vaši pomoc!

Národní potravinová sbírka - plakát KH, Čáslav.jpg

Benefiční koncert pro středisko A+D

P1020181bBenefiční koncert 5.11.2017 - plakát

Středisko A+D Vás srdečně zve na BENEFIČNÍ KONCERT!
Budeme se na Vás těšit v neděli 5. listopadu 2017
od 18 hodin v GASKu.

V sociálně terapeutické dílně bude zavřeno

P1020181bSociálně terapeutická dílna v Puškinské 206 oznamuje, že bude mít z technických důvodů mimořádně zavřeno od 12. do 22.10.

Vy rozhodujete, my pomáháme

Tvořivá dílna A+DTo je název programu společnosti a nadačního fondu TESCO.

S radostí oznamujeme, že s naším projektem „EKO tvořivá dílna pro seniory a zdravotně postižené“ jsme postoupili do hlasovací fáze. Tímto bychom Vás chtěli požádat o hlasy, kterými můžete přispět k realizaci projektu a získání finančních prostředků na uskutečnění výstavy „Recy věci“.

Středisko Racek bude mít zavřeno 27.9. a 10.10.

RacekOznamujeme, že budeme mít zavřeno ve středu 27.9. v poradně v Havířské ul. Zároveň oznamujeme, že budeme mít zavřeno také v pondělí 10.10. z provozních důvodů. Děkujeme za pochopení.