Zveme vás na setkání u kávy a čaje

zelený čajZveme všechny seniory a zdravotně znevýhodněné občany na přátelské setkání do našeho střediska Charitní pečovatelské služby v Trebišovské 611.

Odpolední setkání u kávy a čaje.pdf

Služby pro rodiny s dětmi - Středisko Na Sioně

EU OPZ barevné

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi poskytuje Středisko Na Sioně. Jedná se o služby pro rodiny dětí s poruchami autistického spektra (PAS) od 2 do 18 let.

Raná péče - Středisko Na Sioně

Službu rané péče poskytuje Středisko Na Sioně rodinám dětí se specifickými potřebami do 7 let věku.

Sociálně terapeutická dílna

EU OPZ barevné

V sociálně terapeutické dílně se scházejí lidé, kterým zdravotní stav neumožňuje trvalý pracovní poměr nebo jejichž pracovní možnosti jsou omezené.

Sociální rehabilitace A+D

Pravidelná dlouhodobější služba pro lidi se zdravotním postižením nebo duševním onemocněním, kteří se chtějí naučit zvládnout více činností, pracovat, realizovat se, někam patřit.

Klub Dobrý den A+D

Aktivizační služba pro osoby se zdravotním postižením nebo duševním onemocněním

Charitní pečovatelská služba

Posláním Charitní pečovatelské služby je podporovat klienta prostřednictvím terénních služeb při zachování, případně prodloužení samostatného způsobu života v domácím prostředí. Tato individuální podpora směřuje k lidem, jejichž životní situace je ztížena nemocí, zdravotním omezením či vysokým věkem. Služba je poskytována převážně obyvatelům Kutné Hory.

Sociální automobil

Sociální automobil slouží pro dopravu osob na území města Kutná Hora.

Aktivizační služby pro seniory při CHPS

Posláním této služby je vytvářet pro uživatele služeb podmínky pro aktivní prožívání volného času. Formou účasti a zapojováním se do kulturních a zájmových činností, a tím jim pomáhat zachovat svůj životní styl a úroveň.

Půjčovna zdravotních a kompenzačních pomůcek

Možnost zapůjčení zdravotních a kompenzačních pomůcek nabízíme uživatelům svých služeb, případně také ostatním zájemcům z řad veřejnosti.