Služby pro rodiny s dětmi - Středisko Na Sioně

EU OPZ barevné

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi poskytuje Středisko Na Sioně. Jedná se o služby pro rodiny dětí s poruchami autistického spektra (PAS) od 2 do 18 let.

Raná péče - Středisko Na Sioně

Službu rané péče poskytuje Středisko Na Sioně rodinám dětí se specifickými potřebami do 7 let věku.

Sociálně terapeutická dílna

EU OPZ barevné

V sociálně terapeutické dílně se scházejí lidé, kterým zdravotní stav neumožňuje trvalý pracovní poměr nebo jejichž pracovní možnosti jsou omezené.

Sociální rehabilitace A+D

Pravidelná dlouhodobější služba pro lidi se zdravotním postižením nebo duševním onemocněním, kteří se chtějí naučit zvládnout více činností, pracovat, realizovat se, někam patřit.

Klub Dobrý den A+D

Aktivizační služba pro osoby se zdravotním postižením nebo duševním onemocněním

Charitní pečovatelská služba - Duhové Atrium

Posláním Charitní pečovatelské služby je podporovat klienta prostřednictvím terénních služeb při zachování, případně prodloužení samostatného způsobu života v domácím prostředí. Tato individuální podpora směřuje k lidem, jejichž životní situace je ztížena nemocí, zdravotním omezením či vysokým věkem. Služba je poskytována převážně obyvatelům Kutné Hory.

Aktivizační služby pro seniory - Duhové Atrium

Posláním této služby je vytvářet pro uživatele služeb podmínky pro aktivní prožívání volného času. Formou účasti a zapojováním se do kulturních a zájmových činností, a tím jim pomáhat zachovat svůj životní styl a úroveň.

Půjčovna zdravotních a kompenzačních pomůcek - Duhové Atrium

Možnost zapůjčení zdravotních a kompenzačních pomůcek nabízíme uživatelům svých služeb, případně také ostatním zájemcům z řad veřejnosti.