Týden otevřených dveří v Centru Maják

P1020188aTýden nízkoprahových klubů se uskuteční i v Majáku. Přijďte se podívat v týdnu od 24. do 30.9. a vyberte si z bohatého programu, který jsme pro vás připravili :-).

Již dvanáctou sezónu se koná celorepubliková akce s názvem „Týden nízkoprahových klubů“.  V tomto roce akce proběhne v termínu 24.9.-30.9.2018. Centrum Maják, který naleznete v Tylově ulici č.p. 503 (tzn. 100 metrů pod Komerční bankou a  Maják poznáte podle zeleného dřevěného obložení kolem výloh), se této akce také účastní. Cílem je seznámit návštěvníky s činností centra a prohlídka vnitřních prostor historické budovy, ve kterých mohou děti během roku aktivní formou prožít svůj volný čas. Otevřeno je každý den od pondělí 24.9.2018 do čtvrtka 27.9.2018 od 13:00 hodin a můžete si přijít zasoutěžit ve stolním fotbálku, kulečníku, stolním tenise, šipkách a x-boxu. Také můžete navštívit naší hudebnu a zahrát si zde na hudební nástroje, nebo si zahřát tělo v naší posilovně.

Dále je pro děti a dospělé připravený následující program:

Pondělí  24.9. 15:00 – 17:00 – Strongman Zdeněk Vávra  na Majáku – ukázka soutěžních disciplín,  beseda, možnost poměřit se se silákem, který utáhne i kamion.

Úterý  25.9. 15:00 – 17:00 – Beseda se Zbyňkem Andršem – českým učitelem, který bydlel  v romské osadě v Rumunsku a dokáže poutavě vyprávět o historii i současnosti romské kultury.

Středa 26.9. 15:00 – 17:00 – Středověk na vlastní kůži – možnost pro dámy i pány, kluky i holky zkusit si středověké šaty. Dále informace o tom co se nosilo ve středověku, ale i o tom, co je důležité na přehlídkovém mole aj. Na památku dostanete fotografii.

Čtvrtek 27.9.2018 15:00 – 17:00 – hrajeme pro potěšení – dětská hudební skupina z Majáku pod vedením pana Husara zahraje české a romské písničky.

Čtvrtek 27.9.2018 14:00 – 16:00 odpoledne plné her a zábavy pro děti od 6 – 12 let – představení loutkového divadla, malování na obličej, hry a soutěže.

Čtvrtek 27.9.2018 17:00 – 20:00 – Elvis Presley na Majáku – skvělá show Milana Hrocha v prostorách Centra Maják.

Sobota  29.9.2018 11:00 - 12:30 – Krav Maga – jeden z nejúčinnějších způsobů  sebeobrany  – ukázková hodina v tělocvičně průmyslové školy pro děti od 6-9 let.

Sobota  29.9.2018 13:00 – 14:30 – Krav Maga – ukázková hodina v tělocvičně průmyslové školy pro děti ve věku 10 – 13 let.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Centrum Maják, Tylova 503, Kutná Hora
tel. 327 311 847