Hlasujte a rozhodněte o udělení divoké karty!

Logo KopretinaProjekt „Rodinné centrum Kopretina“ byl nominován do hlasování o Divokou kartu v programu "ČSOB pomáhá regionům – Podzimní výzva 2017". Touto cestou si Vás dovolujeme požádat o zaslání hlasu na http://www.csobpomaharegionum.cz/divoka-karta#stredocesky. Díky Vašim hlasům máme možnost dostat se mezi čtyři nejlepší projekty ve Středočeském kraji, které mohou získat finanční podporu. Hlasování probíhá od 9. do 27. listopadu 2017.

Svatomartinské průvody

Kopretina - Svatomartinský průvod výřezZveme Vás na Svatomartinské lampionové průvody do Kutné Hory i Čáslavi. Těšíme se hlavně na děti :-).

Svatomartinský průvod Čáslav.pdf
Svatomartinský průvod Kutná Hora.pdf

Podpora vybraných služeb z EU OPZ

IP OPZ 2016

Poskytované služby - Nízkoprahové denní centrum střediska Duhové Atrium, Sociálně terapeutická dílna střediska A+D a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi středisek Kopretina, Racek, Domek, Maják a Střediska Na Sioně - jsou finančně podpořeny z projektu

Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji

reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0001774

Cílem projektu je zajistit rozvoj, efektivní podporu a financování vybraných sociálních služeb na území SK. Projekt je financován z ESF, státního rozpočtu ČR a rozpočtu Středočeského kraje. Realizátorem projektu je Středočeský kraj.

Poděkování za sponzorský dar

Logo KopretinaZaměstnanci a přátelé Rodinného centra Kopretina Čáslav děkují zahradnímu centru Hortis za vytvoření podzimní výzdoby. Díky tomuto daru se zpříjemnilo venkovní prostředí před RC Kopretina.
Děkujeme za Váš dar!

Dětský den v Čáslavi

Logo Kopretina   Rodinné centrum Kopretina a Centrum Domek
   pořádají ve středu 1. června Dětský den na Žižkově
   náměstí v Čáslavi.

P1020192f   Těšíme se na vás :-).

Dětský den.pdf

Program na prosinec RC Kopretina

Malé ohlédnutí za Týdny prázdninových aktivit

V červenci a srpnu se konaly týdny prázdninových aktivit, které pořádalo Rodinné centrum Kopretina v Čáslavi.

Prázdninové oznámení z Kopretiny

RC Kopretina - program na červen