Prázdninový týden se Střediskem na Sioně

P1020282Už popáté se uskutečnil prázdninový týden pro děti s poruchami autistického spektra. Jsme moc rádi, že se hry a výlety dětem líbily :-).

Rodiny z rané péče na pobytu v Neratově

P1020282Do Neratova přijelo na pobyt od 26. do 29. 6. celkem 8 rodin. Podívejte se, jak jsme si to užili :-).

Prázdninový provoz Střediska Na Sioně

P1020282Středisko Na Sioně bude mít od 1.7 do 31.8. 2017 omezený provoz z důvodu dovolených. Konají se pouze předem domluvené aktivity.
Pracoviště můžete kontaktovat proto pouze e-mailem na ranapece.charita@kh.cz nebo telefonicky dle níže uvedeného rozpisu:

3. – 11.7.  Markéta Sieglová, 731 598 866
12. 7 – 21. 7. – Jolana Skalníková, 731 598 982
24. - 28. 7. – Monika Šotová, 739 484 910
31.7. – 18.8. – Markéta Sieglová, 731 598 866
21.8. – 1.9. – Monika Šotová, 739 484 910

Přejeme všem krásné prázdniny.

Šance pro děti s autismem

P1020282S radostí oznamujeme, že sbírkový fond Pomozte dětem, organizovaný Nadací rozvoje občanské společnosti a Českou televizí, podpořil projekt "Šance pro děti s autismem", který bude realizovat naše středisko. Děkujeme za podporu!

Středisko Na Sioně bude mít zavřeno

P1020282Ve Středisku Na Sioně budeme mít zavřeno od 26. do 29.6. V této době budeme na pobytu rodin z rané péče.

Středisko Na Sioně se dostalo do finále v programu "ČSOB pomáhá regionům"

2016616_tu-tu-tuBudeme velmi rádi, když nám pomůžete se sběrem finančních prostředků na koupi nového auta, které středisko nutně potřebuje pro dopravu do rodin dětí se zdravotním handicapem!

Sbírka finančních prostředků probíhá do půlnoci 26. června 2017.

Číslo sbírkového účtu je: 1017777101/0300,
variabilní symbol: 20170602

DĚKUJEME!

Ve Středisku Na Sioně bude zavřeno

Středisko Na Sioně oznamuje, že bude mít v týdnu od 22. do 26.5. z provozních důvodů zavřeno. Děkujeme za pochopení.

Peříčkový den

Trojlogo Pomozte dětemPeříčkový den, který organizuje projekt Pomozte dětem, se uskuteční i v Kutné Hoře. Sbírku na pomoc ohroženým dětem organizuje Středisko Na Sioně v úterý 28.3. Budeme rádi, když se k nám připojíte :-).

Peříčkový den.pdf

Radost z každého Honzíkova pokroku

Hendikepovaný Honzík při behaviorální terapii v kutnohorském Středisku Na Sioně.

Středisko Na Sioně kutnohorské Charity může díky přestavbě, která byla spolufinancována z Tříkrálové sbírky, pomáhat více rodinám s hendikepovanými dětmi a poskytovat jim také ambulantní služby. Jednou z nich je tzv. behaviorální terapie pro děti s autismem a dalšími vývojovými poruchami. Prospěla i pětiletému Honzíkovi. Za několik měsíců udělal viditelné pokroky. Už řekne pár slov, navazuje oční kontakt a začíná více vnímat své rodiče a okolí, což je u autistů malý velký zázrak.

Středisko na Sioně - pozvání na adventní setkání

Adventní věnecZveme rodiče s dětmi na adventní setkání
do našeho střediska.
Těšíme se na Vás :-).