Výtěžek Tříkrálové sbírky v našem regionu

TKS-LOGO fin_blue-01Děkujeme všem dárcům, kteří přispěli do Tříkrálové sbírky 2017 a všem, kteří se podíleli na její organizaci - asistentům v obcích, vedoucím skupin, koledníkům - třem králům, všem, kteří vytvářeli zázemí pro koledníky a všem ostatním pomocníkům, kteří jakkoliv pomohli. Vážíme si Vaší pomoci, díky vám činí výtěžek sbírky úctyhodných 617 294,58 Kč.
Zde naleznete přehled výtěžku za jednotlivé obce:

Výtěžek po obcích 2017 final 1.xlsx

DĚKUJEME VÁM :-).

Výtěžek sbírky využijeme z větší části na dobudování Střediska Na Sioně v Kutné Hoře, které pomáhá rodinám dětí se zdravotním, mentálním nebo jiným handicapem, s poruchami autistického spektra a dalšími specifickými potřebami. Část výtěžku pomůže sociálně terapeutické dílně v Kutné Hoře pro dospělé se zdravotním postižením, rodičům a jejich dětem v Rodinném centru Kopretina v Čáslavi a část bude věnována na činnnost dobrovolníků v nemocnicích a zařízeních sociálních služeb. Malá část výtěžku je určena na pomoc při humanitárních katastrofách a na vzdělávání dětí a mladých lidí v Indii.

Příběh ze Střediska Na Sioně a autentické vyprávění z Indie si můžete přečíst v Tříkrálovém zpravodaji :-).