Podzimní kolo Sbírky potravin 2022

12. 11. 2022 Supermarket BILLA Kutná Hora, Supermarket Kaufland Čáslav Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

V sobotu 12. listopadu se uskuteční podzimní kolo Sbírky potravin. V letošním roce ve spolupráci s kutnohorským supermarketem BILLA a čáslavským supermarketem Kaufland. Svým nákupem můžete vyjádřit solidaritu s lidmi v nouzi tím nejjednodušším způsobem, darem trvanlivých potravin a drogistického zboží. Za pokladnami odevzdáte nakoupené zboží dobrovolníkům a zaměstnancům charity, které poznáte podle zelené zástěry s logem sbírky.

Supermarket BILLA KUTNÁ HORA

Sobota 12. listopadu, od 8.00 do 18.00

Supermarket KAUFLAND ČÁSLAV

Sobota 12. listopadu, od 8.00 do 18.00

Jak a komu pomáháte?

Nejvíce pomůžete nákupem základních trvanlivých potravin, jako jsou konzervy, dětská výživa, polévky, paštiky, marmelády, trvanlivé mléko, olej, cukr, rýže a těstoviny nebo základní a dětská drogerie. Vybrané potraviny a drogerie zůstanou u nás v kutnohorské charitě. V letošním roce pomůže darované zboží nejen seniorům, matkám samoživitelkám, rodinám v krizi, lidem bez domova a také ukrajinským uprchlíkům zejména maminkám a dětem ubytovaným v naší lokalitě.

Sbírka_potravin_Seznam_drogerie_210x297_barevna_podzim_2022Sbírka_potravin_Seznam_potraviny_210x297_barevna_dva_sloupce_podzim_2022

Monika Kubálková

pracovník sociálních služeb