Zapálili jsme první adventní svíčku pro kutnohorskou charitu
1. prosince 2021 Články

Zapálili jsme první adventní svíčku pro kutnohorskou charitu

Při benefičním koncertu “První adventní svíčka pro charitu” zazněly vánoční písně a gospely v podání USPS Tyl, výtěžek koncertu 11445 korun podpoří činnost Centra Přístav.

První adventní svíčka pro charitu byl podtitul benefičního koncertu, který jsme pořádali 28. listopadu v kostele sv. Jana Nepomuckého v Kutné Hoře. Svátečním slovem účastníky přivítal arciděkan P. Jan Uhlíř. V podání Učitelského smíšeného pěveckého sboru Tyl pod taktovkou Zdeňka Licka zazněly koledy, gospely a vánoční písně.

Výtěžek benefičního koncertu  činí 11445 korun, přispěje charitnímu Centru Přístav na pravidelnou podporu nácviku, posilování a rozvoje pracovních a sociálních dovedností klientů se zdravotním znevýhodněním, kteří nemají možnost získat zaměstnání na otevřeném ani chráněném trhu práce. Součástí akce byla malá výstava rukodělných výrobků klientů centra.

FOTOGALERIE BENEFIČNÍHO KONCERTU

Děkujeme, že jste přišli. Velmi si Vaší podpory vážíme! Děkujeme sboru, za to, že vystoupil bez nároku na honorář a za krásné vánoční písně, které odstartovaly tu pravou adventní atmosféru. Děkujeme Městu Kutná Hora za podporu této benefiční akce.

Mgr. Marcela Mommersová

Specialistka komunikace, fundraising
Tel.: 607 714 535 E-mail: 88EmV-548hzwVbigc8m%C9.43dkmRb~lWlkmb