Pomozte dětem pro děti na spektru autismu

Pomozte dětem 2019Díky Kuřeti (22. ročník Pomozte dětem) získalo Středisko Na Sioně krásných 344 925 Kč na projekt Spolu Na Sioně.

Pobyt pro rodiny rané péče v Herlíkovicích

Letošní pobyt v Herlíkovicích proběhl ve dnech 10. - 13.6. 2019. Počasí nám po celou dobu přálo, a tak jsme si mohli užívat krásnou horskou přírodu.

Krásný koncert k oslavě výročí

Pozvánka na benefiční koncertStředisko Na Sioně oslavilo 15 let od svého založení benefičním koncertem v kostele sv. Jana Nepomuckého v Kutné Hoře.

Středisko Na Sioně zve na benefiční koncert

Pozvánka na benefiční koncertStředisko Na Sioně Vás zve na benefiční koncert v sobotu 15.6. v 19,00 do kostela sv. Jana Nepomuckého v Kutné Hoře.

Akce pošli kačku se vydařila

Pošli kačku463 kačenek zvládlo dobrodružnou plavbu na Vrchlici :-):

Pošli kačku FB

Akce Pošli kačku

Jarní setkání rodin z rané péče

P1020282Středisko Na Sioně pořádá pro klientské rodiny rané péče jarní setkání ve čtvrtek 16. 5. od 14 do 17 hod.
Pozvanka kveten 2019.pdf

Pošlete kačku na dobrou věc. Kachny půjdou příkladem, vlétnou do toho z mostu rovnou po hlavě

Kačenky 2Závod plastových kachniček po říčce Vrchlici, který chystá charitní Středisko Na Sioně pod názvem Pošli kačku, nebude pouze rozmarem pro jedno dubnové odpoledne. Středisko, jež je součástí Oblastní charity Kutná Hora, chce zábavnou benefiční akcí získat část prostředků na nákup nového automobilu pro své pracovnice.

Středisko Na Sioně bude mít o jarních prázdninách omezený provoz

P1020282Ve dnech 4. - 8.3. bude provoz Střediska Na Sioně z důvodu jarních prázdnin a čerpání dovolených částečně omezen, konají se pouze předem domluvené aktivity. Konzultační hodiny v pondělí od 13 do 15 hod. jsou zrušeny. Děkujeme za pochopení.

Pozvánka na zimní setkání rodin z rané péče

P1020282Zveme rodiče ze služby raná péče na setkání v úterý 26.2. Na programu bude beseda s Mgr. Petrou Hnátovou - zakladatelkou sdružení Cesta životem bez bariér. Těšíme se na vás.

Setkání rodin z rané péče - únor 2019.pdf

Akce aktivizační služby Střediska Na Sioně

P1020282Akce v rámci sociálně aktivizační služby 2019

V únoru proběhlo pro děti z aktivizace setkání s bowlingem a výlet do Hradce Králové, kde si děti užily minigolf a atrakce v Toboga fantasy. Rodiče se mohli zúčastnit besedy s paní Staňkovou z Rodinného integračního centra.