Akce pošli kačku se vydařila

Pošli kačku463 kačenek zvládlo dobrodružnou plavbu na Vrchlici :-):

Pošli kačku FB

Akce Pošli kačku

Jarní setkání rodin z rané péče

P1020282Středisko Na Sioně pořádá pro klientské rodiny rané péče jarní setkání ve čtvrtek 16. 5. od 14 do 17 hod.
Pozvanka kveten 2019.pdf

Pošlete kačku na dobrou věc. Kachny půjdou příkladem, vlétnou do toho z mostu rovnou po hlavě

Kačenky 2Závod plastových kachniček po říčce Vrchlici, který chystá charitní Středisko Na Sioně pod názvem Pošli kačku, nebude pouze rozmarem pro jedno dubnové odpoledne. Středisko, jež je součástí Oblastní charity Kutná Hora, chce zábavnou benefiční akcí získat část prostředků na nákup nového automobilu pro své pracovnice.

Středisko Na Sioně bude mít o jarních prázdninách omezený provoz

P1020282Ve dnech 4. - 8.3. bude provoz Střediska Na Sioně z důvodu jarních prázdnin a čerpání dovolených částečně omezen, konají se pouze předem domluvené aktivity. Konzultační hodiny v pondělí od 13 do 15 hod. jsou zrušeny. Děkujeme za pochopení.

Pozvánka na zimní setkání rodin z rané péče

P1020282Zveme rodiče ze služby raná péče na setkání v úterý 26.2. Na programu bude beseda s Mgr. Petrou Hnátovou - zakladatelkou sdružení Cesta životem bez bariér. Těšíme se na vás.

Setkání rodin z rané péče - únor 2019.pdf

Akce aktivizační služby Střediska Na Sioně

P1020282Akce v rámci sociálně aktivizační služby 2019

V únoru proběhlo pro děti z aktivizace setkání s bowlingem a výlet do Hradce Králové, kde si děti užily minigolf a atrakce v Toboga fantasy. Rodiče se mohli zúčastnit besedy s paní Staňkovou z Rodinného integračního centra.

Norská supervize opět ve Středisku Na Sioně

P102028217. a 18. prosince jsme opět měli vzácnou příležitost přivítat v našem středisku 4 odborníky z norské organizace Institut aplikované analýzy ve Stavangeru. Po dva dny se intenzivně věnovali 12 dětem s autismem, opožděným vývojem nebo problémovým chováním a jejich rodičům, kterým odpovídali na všechny jejich dotazy.

Krásná akce, milý dar

V sobotu 10.11. pokřtila své CD Šansony sopranistka Jana Veberová. Kmotrou CD se stala Kristýnka Linhartová, jejíž příběh s dobrým koncem si pozvaní hosté mohli vyslechnout. Středisko Na Sioně děkuje Jiřímu Linhartovi za jeho dar - úžasných 25 000 Kč na norskou supervizi terapeutů pro děti s poruchami autistického spektra.

Jana Veberová pokřtila své CD Šansony, slavnost měla i další, velmi emotivní rozměr

Pozvání na listopadové setkání rodin

P1020282Klientské rodiny z rané péče zveme na listopadové setkání, které se uskuteční v úterý 6.11. od 14,00 hod. Je pro vás připravený zajímavý program, můžeme se sdílet a společně tvořit. Těšíme se na Vás :-).

Pozvánka na listopadové setkání rodin rané péče.pdf

Setkání se uskuteční v rámci celostátní akce Týden rané péče

Týden rané péče - logo

PŘISPĚJME DĚTEM S AUTISMEM NA BEHAVIORÁLNÍ TERAPII :-)