Běžíme pro pomoc dětem s postižením

SNS - Běžíme pro pomocTěšíme se, že se s naším týmem zúčastníme Běhu pro republiku, který pořádá kutnohorská farnost v neděli 21.10.2018. Cílem akce je vybrat přes portál Darujme.cz 30 000 Kč na zahraniční supervizi v oblastni behaviorální terapie, která pomáhá dětem s handicapem a jejich rodinám zlepšovat jejich život.

Dárcovská výzva na Darujme.cz:
www.darujme.cz/vyzva/1200629

Více o akci Běh pro republiku:

Ne vždy se narodí úplně zdravé miminko, někteří rodiče zjišťují znevýhodnění a jiný vývoj svého dítěte v pozdějším věku. Ve Středisku Na Sioně pomáháme také dětem s poruchou autistického spektra a jejich rodinám. Využíváme k tomu behaviorální terapii. Máme řadu příběhů, kdy se děti rozvíjí za pomoci této terapie velmi dobře. Aby byla pomoc co nejúčinnější, potřebujeme pozvat zahraničního supervizora, který nám v konkrétních případech poradí, jak naši pomoc dětem s autismem co nejlépe nasměrovat.

Máme zkušenost s rodinou, kde se daří velmi dobře spolupracovat s maminkou dítěte. Ta je schopná již po několika konzultacích pracovat s dítětem samostatně v domácím prostředí a nepotřebuje tak intenzivní vedení. Pokroky dítěte jsou vidět již po 2 měsících práce a rodina zažívá obrovskou úlevu, protože našla východisko z tíživé situace, kterou už nezvládali.

Podpořte naši supervizi od 1.10. na www.darujme.cz/projekt/1201183

Děkujeme vám!