PES

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online
13. ledna 2021 Charita Česká republika

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Více než 2,1 milionu korun poslali během Tříkrálového koncertu jeho diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je každoročním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření totiž letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem otevřít.

Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku
7. ledna 2021 Charita Česká republika

Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku

Nenechte si ujít letošní Tříkrálový koncert, který bude v mnoha ohledech jiný. Odvysílá ho Česká televize v neděli 10. ledna od 18 hodin v přímém přenosu na programu ČT1. Koncertem provází Martina Kociánová a Jan Čenský, účinkují Alena Antalová, Michal Hrůza s kapelou, Leona Machálková, Pokáč a VOXEL & Spol.

Kuchyňské vybavení pro rodiny s dětmi z vyhořelé ubytovny
7. ledna 2021 Články

Kuchyňské vybavení pro rodiny s dětmi z vyhořelé ubytovny

Sbírka od 8. ledna od 8 do 12 hodin včetně víkendu, adresa Trebišovská 611, středisko Atrium, kontakt: Slávka Kunášková, 731598874. Sbírka v neděli 10. ledna skončila.

Tři králové přicházejí!
6. ledna 2021 Články

Tři králové přicházejí!

Tři králové přicházejí. Přinášejí radost a boží požehnání. Netradiční okolnosti s sebou letos přinesly i netradiční řešení. Naši koledníci dorazí ONLINE. Jedno ale zůstává stejné. Společně s námi můžete svým příspěvkem pomoci lidem v nouzi.

Materiální pomoc lidem, dětem z vyhořelé ubytovny
5. ledna 2021 Články

Materiální pomoc lidem, dětem z vyhořelé ubytovny

Vámi darovaná materiální pomoc lidem z vyhořelé ubytovny se již ve spolupráci s krizovou manažerkou Města Kutné Hory dostává přímo postiženým rodinám.