Tvořivé a vzdělávací balíčky pro naše klienty
27. dubna 2020 Články

Tvořivé a vzdělávací balíčky pro naše klienty

Současná situace je pro uživatele našich služeb opravdu dlouhá. Proto Centrum Přístav připravilo klienty tvořivé a vzdělávací balíčky, které svým klientům doveze až domů.

vzdělávací aktivityPřipravili jsme našim klintům "ZÁBAVU DOMŮ". Většina z nich zůstala doma a bojí se vycházet ven. Jediným kontaktem s okolím jsou pouze naše telefonáty a návštěvy s obstaraným nákupem. To vše s náležitým odstupem a v ochranných pomůckách. Víme, že to pro ně není jednoduché. Proto jsme  dokončili tvořivé a vzdělávací balíčky, které podle jejich zájmu a výběru budeme doručovat do schránek. A z čeho si můžou vybrat? Prvním balíčkem je tvoření dle vlastní fantazie tedy s návodem na výrobu a materiálem na tvoření. Druhý balíček je pro ty klienty, kteří rádi kreslí. Různě obrázky k vymalování, ze kterých si později vyrobíme odznaky a magnetky na ledničku. Třetí balíček obsahuje různá cvičení, která rozvíjí grafomotoriku a kognitivní funkce.

Naši klienti se snaží dodržovat ohleduplně všechna nařízení. Sami mají oslabenou imunitu a obávají se nákazy. Ta je pro ně velkým rizikem. I my se těším, až konečně budou moci jít ven a ne jen smutně koukat z okna.

Těšíme se, až se vše vrátí to dřívějších kolejí a budeme moci opět být s Vámi v normálním běžném kontaktu.
Děkujeme všem, kteří pomáháte.

Markéta Machanová DiS.

vedoucí Centra Přístav, sociální pracovník
Tel.: 731 598 861 E-mail: 88EuVd5488prR.enW7c-162%65pk87j7%5pJ