banner_obecny_640x130_96dpi

Dobrovolnické centrum

Kontakty na koordinátorky Tříkrálové sbírky:
Pavlína Licková (Kutná Hora) - tel. 776 712 008, pavlina.lickova@kh.hk.caritas.cz nebo charita@kh.cz
Markéta Machanová, DiS. - tel. 731 598 861, marketa.machanova@kh.hk.caritas.cz
Bc. Romana Majorová - tel. 733 741 898, romana.majorova@kh.hk.caritas.cz

ZVEME VÁS K ÚČASTI NA TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRCE 2019. DĚKUJEME PŘEDEM VÁM VŠEM, KTEŘÍ
SE DO SBÍRKY ZAPOJÍTE JAKO KOORDINÁTOŘI V OBCÍCH, VEDOUCÍ SKUPINEK, KOLEDNÍCI
A DALŠÍ POMOCNÍCI. DĚKUJEME PŘEDEM VŠEM, KTEŘÍ DO SBÍRKY PŘISPĚJÍ NA POMOC
NAŠIM SPOLUOBČANŮM V NOUZI.

Tříkrálová sbírka 2019 - plakát

PŘIHLÁŠKY NA TŘÍKRÁLOVOU SBÍRKU 2019 NALEZNETE ZDE:

Přihláška pro vedoucího skupiny

Přihláška pro koledníka

Sečteno! Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

Tříkrálový koledník z Kutné Hory. Snímek Jakub Žák

112 260 037 korun. Tolik se letos vybralo do pokladniček Tříkrálové sbírky. Celkem 22 767 jich místní charity pod úředním dozorem rozpečetily a peníze z nich sečetly. Koledníci v přestrojení za tři krále vybírali peníze prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika teď děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Poděkování za Tříkrálovou sbírku

TKS_2018_316x125_podpis_dekujeme_150dpi

Velmi děkujeme všem koledníkům, vedoucím skupinek, organizátorům v obcích, všem, kteří nám jakkoliv pomohli při organizaci Tříkrálové sbírky 2018! Děkujeme všem štědrým dárcům! Výtěžek sbírky je letos opravdu mimořádný
- 727 034 Kč. Děkujeme, že nám umožňujete pomoci mnoha dětem, dospělým, seniorům a rodinám v nouzi.

Výtěžek TS 2018 po obcích final.xls

Tříkrálová sbírka 2018

TKS_obrazek_plakatekBlíží se Vánoce, závěr roku a s rokem nadcházejícím i Tříkrálová sbírka 2018. Každým rokem se do této akce zapojuje stále víc koledníků, obcí, organizátorů, dárců. Děkujeme všem, kteří nám tak obětavě pomáháte. Sbírka se uskuteční mezi 6. a 14. lednem 2018. Sbírka bude tentokrát využita na podporu aktivit pro rodiny, činnost dobrovolnického centra a přispěje i na nákup automobilů pro naše terénní služby.

Jeden dobrý skutek razí cestu druhému

"Snad nikde jinde jsem nepocítila skutečné naplnění těchto slov Vincenta z Pauly, jako při práci v dobrovolnickém centru. Vždyť za poslední rok projevilo tolik mladých lidí opravdovou touhu pomáhat a přiblížit se lidskému trápení či stáří přímo v nemocnici v Kutné Hoře a Čáslavi! Až mi dělalo starosti, jestli to zvládneme. O to větší radost jsem měla, že můžeme využít peníze z Tříkrálové sbírky na posílení kapacity našeho centra," říká Marie Macková, koordinátorka dobrovolníků z Oblastní charity Kutná Hora. Děkujeme!

Poděkování dobrovolníkům

DSC00345Dobrovolnické centrum Oblastní charity uspořádalo za podpory města Kutná Hora 27.4. v krásných prostorách Základní umělecké školy  improvizační představení Kabaret splněných přání.

Herci z divadelní skupiny Improvize hráli podle pokynů z publika a diváci se bavili a žasli, kam a jak je příběh na pódiu zavedl. (Pro ty, kteří na představení byli, připomenutí k fotografii - pozor na plivníka!)

Bylo to jen malé poděkování za všechnu laskavost a ochotu, kterou dobrovolníci přinášejí do Nemocnice Kutná Hora, do Domova Barbora a jinam, ale doufáme, že jim udělalo radost.

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky překonal 100 milionů korun. Děkujeme!

Tříkrálové kolednice z Chotče na Pardubicku. Snímek Martina Chvojková

Obsah všech kolednických pokladniček Tříkrálové sbírky 2017 je úředně sečten. Výsledná částka koledy činí obdivuhodných 99,2 milionů Kč, spolu s DMS pak výnos poprvé překročil hodnotu sta milionů korun. To je o téměř 3 miliony více než loni. Výnos sbírky tradičně pomůže v České republice lidem v sociální nouzi, rodinám s dětmi v tísni, lidem s postižením či vážně nemocným, seniorům a dalším ohroženým skupinám obyvatel.

Výtěžek Tříkrálové sbírky v našem regionu

TKS-LOGO fin_blue-01Děkujeme všem dárcům, kteří přispěli do Tříkrálové sbírky 2017 a všem, kteří se podíleli na její organizaci - asistentům v obcích, vedoucím skupin, koledníkům - třem králům, všem, kteří vytvářeli zázemí pro koledníky a všem ostatním pomocníkům, kteří jakkoliv pomohli. Vážíme si Vaší pomoci, díky vám činí výtěžek sbírky úctyhodných 617 294,58 Kč.
Zde naleznete přehled výtěžku za jednotlivé obce:

Výtěžek po obcích 2017 final 1.xlsx

DĚKUJEME VÁM :-).

Tříkrálová sbírka 2017

Logo TS 2017

Tradiční akce Tříkrálová sbírka se uskuteční letos již posedmnácté. V Kutné Hoře, Čáslavi, Poděbradech a okolních obcích tři králové vyrazí do ulic o víkendech 7.-8. a výjimečně také 14.-15. ledna 2017. V Kutné Hoře sbírka proběhne v sobotu 7. ledna. Děkujeme předem všem, kteří svým darem podpoří děti se zdravotním a mentálním handicapem a další potřebné spoluobčany, kteří využívají našich sociálních služeb.

Kutna_Hora_logo-new1_colorTříkrálová sbírka v Kutné Hoře se koná
za podpory Města Kutná Hora.

Výtěžek Tříkrálové sbírky 2016

DĚKUJEME ZA VAŠI POMOC A ŠTĚDROST!

Výtěžek po obcích 2016.xlsx

Tříkrálová sbírka 2016

Plakát TS 2016 web.pdf

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti na Tříkrálové
sbírce 2016, která proběhne v našem regionu
o víkendech 2.-3. a 9.-10. ledna 2016.

V Kutné Hoře se sbírka uskuteční v sobotu 9. ledna.

TS 2016 web.pdf