Dobrovolníci zpívají a hrají pacientům paliativní péče kutnohorské nemocnice
26. června 2020 Články

Dobrovolníci zpívají a hrají pacientům paliativní péče kutnohorské nemocnice

Červnové aktivity Dobrovolnického centra se nesou v duchu zpívání a hraní pacientům oddělení Paliativní péče kutnohorské nemocnice.

Naši dobrovolníci několikrát v průběhu června navštívili pacienty oddělení Paliativní péče kutnohorské nemocnice. Hudební červen pro pacienty odstartovali 8. června studenti Církevního gymnázia v Kutné Hoře.

12. června uspořádali koncert, hráli, zpívali a tančili @kluciznd. A kromě úsměvů rozdávali také autogramy. Kluci z kapely u nás také učí na Majáku hře na kytaru.

Další návštěva proběhla 16. června, kdy pacientům přišla zahrát paní ředitelka Mgr. Daniela Vodová Základní školy Hůrka se svojí kolegyní. O pár dní později 19. 6. se k nim přidali i malí zpěváčci a předvedli svoje hudební představení. Jsou to milá pohlazení pro duši lidem jejichž čas je omezený.

FOTOGALERIE

Děkujeme personálu oddělení za vstřícná přijetí a výbornou spolupráci a všem malým i velkým umělcům za jejich čas.

VÝZVA DOBROVOLNÍKŮM

Jedna hodina vašeho času.
Sólo umělec nebo začínající kapela?
Dveře oddělení paliativní péče jsou vám otevřeny! Vstřícný personál, naslouchající publikum a vystoupení, které má opravdu smysl. Na chyby nikdo nehledí! Přijďte zazpívat/zahrát a obohatit pacientům chvíle, které jim zbývají. Předem vám všem děkujeme.

Mgr. Marcela Mommersová

Specialistka komunikace, fundraising
Tel.: 607 714 535 E-mail: 88EmV-548hzwVbigc8m%C9.43dkmRb~lWlkmb