9. října 2020 Články

Jsme v semifinále Neziskovky roku 2020

Oblastní charita Kutná Hora, Středisko Na Sioně postoupilo do semifinále Neziskovka roku 2020 v kategorii Střední neziskovka.

Být v semifinále soutěže Neziskovka roku je pro nás velký úspěch, proto se s Vámi chceme o tuto radost podělit. Soutěž každý rok vyhlašuje Nadace rozvoje občanské společnosti.

Proč jsme se přihlásili do Neziskovky roku 2020?

"V posledních letech jsme se snažili naše středisko vědomě profesionalizovat, posouvat se v odbornosti ve vztahu k rodinám a dětem a také při prezentaci navenek. A přitom jsme chtěli zůstat tím, co je pro nás hodně důležité - týmem, který je v práci veden podobnými hodnotami, definujeme je nyní: "spolu, lidsky, profesionálně."  Myslím, že nejde o to v neziskovce vyhrát, ale projít si tím procesem hodnocení od NROS a zkusit si některé věci v organizaci promyslet, některé možná procesně posunout, nechat si poradit, jak s nimi pracovat," odpověděla Markéta Sieglová, vedoucí Střediska Na Sioně.

Teď nás čeká ještě odborné hodnocení přímo u nás v organizaci a natáčíme krátké video pro veřejnost. Držme si palce dál.

Mgr. Marcela Mommersová

Specialistka komunikace, fundraising
Tel.: 607 714 535 E-mail: 88EmV-548hzwVbigc8m%C9.43dkmRb~lWlkmb