Materiální pomoc lidem, dětem z vyhořelé ubytovny
5. ledna 2021 Články

Materiální pomoc lidem, dětem z vyhořelé ubytovny

Vámi darovaná materiální pomoc lidem z vyhořelé ubytovny se již ve spolupráci s krizovou manažerkou Města Kutné Hory dostává přímo postiženým rodinám.

Ať už se jedná o teplé oblečení a zimní boty pro děti nebo drogerii a dětskou postýlku pro miminko včetně povlečení. Využili jsme také pomoci pro miminko a tříletého klučinu a jejich rodinu v Čáslavi, která se ocitla v nouzi. Mezi darovanými věcmi jsme také našli dopis od paní JM z něhož citujeme: "......je tak krásné, že člověk člověku pomáhá." Co k tomu dodat víc. My děkujeme za uznání naší práce, ale ten největší dík patří Vám dobrým lidem, jak se dále píše i v dopise.
 

Všem dárcům VELKÉ DĚKUJEME za Vaši štědrost, solidaritu a soucit s lidmi v neštěstí.

 
Budeme rádi, pokud kutnohorské charitě zachováte přízeň i nadále a pomůžete nám s letošní mimořádnou Tříkrálovou sbírkou. Rádi bychom vybrali finanční prostředky na koupi nového automobilu pro terénní službu Středisek Atria a Racek, jejichž rychlou reakci, práci, která ještě neskončila a službu lidem jste teď zažili při tomto neštěstí. Přejme si, ať je takových neštěstí co nejméně. (fotografie v grafické upoutávce zdroj: svoboda.info)
 
dopis_JM

Mgr. Marcela Mommersová

Specialistka komunikace, fundraising
Tel.: 607 714 535 E-mail: 88EmV-548hzwVbigc8m%C9.43dkmRb~lWlkmb