Vy rozhodujete, Tesco pomáhá
14. července 2022 Články

Vy rozhodujete, Tesco pomáhá

Od 11. 7. do 7. 8. 2022 získáte za nákup v Tescu žeton, který můžete hodit do hlasovacího boxu a pomoci tak Středisku Na Sioně získat peníze na nákup pomůcek pro naše klientské děti. Žeton získáte ve všech supermarketech Tesco, ale box pro naše středisko je pouze v supermarketu Tesco Kutná Hora.

Ve Středisku Na Sioně jsme se rozhodli zapojit do kampaně společnosti Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme". Spolu s dalšími dvěma projekty budeme v následujícím měsíci soutěžit o Vaši přízeň. Zde si můžete přečíst o našem projektu a o způsobu, jak nás můžete podpořit:

Pomozte Středisku Na Sioně nakoupit pomůcky pro rozvoj dětí

Ve Středisku Na Sioně pomáháme rodinám, které se starají o dítě s opožděným vývojem, mentálním, zdravotním nebo kombinovaným postižením. Snažíme se přispět k tomu, aby se děti dobře rozvíjely a našly si cestu ke spokojenému životu a uplatnění ve společnosti. Naše děti potřebují procvičovat celou řadu dovedností - hrubou a jemnou motoriku, koncentraci, rovnováhu nebo smyslové a prostorové vnímání. K tomu jim slouží pomůcky, které nebývají levné a pro naše středisko jsou normálně nedostupné. Z projektu pořídíme 22 pomůcek, které pečivě vybraly naše poradkyně rané péče. Tyto pomůcky půjčujeme do rodin zdarma.

Děkujeme za každou pomoc.