Zahrajte si s námi Poznávačku Kutné Hory
9. února 2021 Články

Zahrajte si s námi Poznávačku Kutné Hory

Pracovníci Centra Maják připravili poznávací soutěž nejen pro děti a mládež z Klubů Kotva a Maják. Každé pondělí, úterý a ve středu jsou zveřejněny na FB Centra Maják fotografie části budovy, nebo památky z města Kutné Hory s malou nápovědu. Úkolem je zjistit část, které budovy, nebo památky, se na fotografích nachází.

ZVEŘEJNĚNÉ FOTOGRAFIE

Do středečního večera pošlete odpovědi na messenger nebo je můžete vhodit do poštovní schránky, která je vedle dveří u Centra Maják v Tylově ulici č.p. 503.

Pokud by někdo nevěděl správnou odpověď, ve čtvrtek dopoledne se na FB Centra Maják objeví další nápovědy. V pátek odpoledne do 16. 00 bude vyhodnocení za týden. Poznávačka bude trvat 4 týdny a celkové vyhodnocení proběhne 10. března 2021.

Jak se poznávačka bude hodnotit? Dva body budou za správné odpovědi, které obdržíme do středy do 20.00 hod. Vaše správné typy, které nám pošlete ještě ve čtvrtek a pátek, do 12 hodin budou ohodnoceny jedním bodem. Pět soutěžících, kteří získají v průběhu poznávačky nejvíce bodů, vyhraje pěkné ceny, všichni zúčastnění obdrží pamětní odznak.

Naší poznávačky se mohou zúčastnit i děti, které do Klubu Maják, nebo do Klubu Kotva nechodí. Poznávačka Kutné Hory je určena pro děti a mládež ve věku 6 - 18 let.

Hezkou zábavu přejí pracovníci Centra Maják

Ing. Bc. Petr Seidl

zástupce ředitele, statutární zástupce, vedoucí Centra Maják, sociální pracovník
Tel.: 731 598 871 E-mail: _.GBOc9aZem%C9.43dkmRb~lWlkmb