Veřejná správa

Dotace Středočeského kraje

Středočeský kraj logo web

Z dotace Středočeského kraje (evidenční číslo smlouvy S-1243/SOC/2020) jsou podpořeny pro rok 2020 tyto sociální služby: terénní programy, pečovatelská služba, nízkoprahová denní centra, raná péče, sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením, služby noclehárny, nízkoprahová zařízení pro děti a mládež, odborné sociální poradenství.

Město Kutná Hora

Kutna_Hora_logo-new1_color web

Z dotace Města Kutná Hora jsou podpořeny služby: raná péče, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Střediska Na Sioně, Centra Maják a Střediska Racek. Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Centra Maják, dobrovolnické centrum, sociální rehabilitace v Centru Přístav a Středisku Atrium. Sociálně terapeutická dílna. Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením. Charitní pečovatelská služba. Odborné sociální poradenství. Terénní programy středisek Racek a Atrium. Noclehárna.

Město Čáslav

Čáslav logo web

Z dotace Města Čáslavi jsou podpořeny služby Rodinného centra Kopretina a Centra Domek.

Podporují nás další města a obce:

Lysá nad Labem, Český Brod, Starý Kolín, Žleby, Žiželice, Příbram, Nymburk, Libice nad Cidlinou, Zbraslavice, Opatovice I, Benátky nad Jizerou, Katusice, Červené Janovice, Městec Králové, Suchdol, Chocerady, Všetaty, Čelákovice, Poděbrady, Mladá Boleslav, Chotusice, Ratboř, Říčany.