Jarní paprsek poputuje sedleckou katedrálou online pro Tříkrálovou sbírku
3. března 2021 Články

Jarní paprsek poputuje sedleckou katedrálou online pro Tříkrálovou sbírku

První jarní paprsky putující po hlavní lodi sedlecké katedrály online v sobotu 20. března od 17:00 na YouTube kanálu farnosti Sedlec – Kutná Hora.

Rovnodennost 2021 FB bannerO letošní jarní paprsky putující sedleckou katedrálou nepřijdeme. Jen je tentokráte uvidíme jinak, než jak jsme byli zvyklí je deset let sledovat.

V sobotu 20. 3. tak bude možné sledovat první jarní paprsky putující po hlavní lodi sedlecké katedrály online, a to od 17:00 na YouTube kanálu farnosti – Sedlec – Kutná Hora. Tolik očekávané jarní paprsky doprovodí pásmo recitací, varhanní hudby a zpěvu. Na varhany zahraje kutnohorský rodák Viktor Darebný a zazpívá Zdeněk Licek.

Každý rok prostřednictvím vstupného sedlecká farnost přispívá na vybraný charitativní projekt. Děkujeme, že se letos organizátoři Jarní rovnodennosti rozhodli podpořit online Tříkrálovou sbírku. Přispívat můžete prostřednictvím stále aktivní online koledy na www.trikralovasbirka.cz

Vaše dobrovolné příspěvky poputují na terénní programy Oblastní charity, akreditované programy Dobrovolnického centra v kutnohorské a čáslavské nemocnici nebo prorodinné aktivity center Maják, Domek a RC Kopretina. 
(zdroj: tz, info sedlecké farnosti)

Mgr. Marcela Mommersová

Specialistka komunikace, fundraising
Tel.: 607 714 535 E-mail: 88EmV-548hzwVbigc8m%C9.43dkmRb~lWlkmb