Vánoční dárky pro seniory Centra Přístav díky iniciativě Báry K.
22. prosince 2020 Články

Vánoční dárky pro seniory Centra Přístav díky iniciativě Báry K.

Stejně jako v loňském roce i letos v první půlce prosince vyhlásila Bára K. na svém facebookovém profilu akci "dárečky babičkám a dědečkům". Celkem jsme obdarovali 33 uživatelů aktivizačních programů pro seniory Centra Přístav a Charitní pečovatelské služby včetně holčičky, o kterou se stará její babička, protože ji opustila maminka.

Díky výzvě se sešlo neskutečné množství dárečků, které pracovníci Centra Přístav dlouho balili a rozváželi babičkám a dědečkům aktivizačních programů pro seniory a Centra Přístav a uživatelům Charitní pečovatelské služby. Děkujeme Báře, že s námi každý rok spolupracuje a myslí na naše klienty, kteří již nikoho nemají a nemá je kdo obdarovat.

Poděkování Báry dárcům na fb, které citujeme a ke kterému se s dovolením připojujeme i my z kutnohorské charity:

Přátelé a kamarádi.... Já nemám slov ????. Toto všechno a ještě mnohem víc věcí, které jsme už neměli kam dát, se vybraly díky VÁM!!!!  Chci Vám všem, kdo se do sbírky zapojil z celého srdce strašně moc moc PODĚKOVAT!!! Tohle jsme vážně nečekali. Já vážně nevim, jak Vám poděkovat, nejraději bych Vás všechny naráz objala a na chvili nepustila ????. Jste úžasní ????????????děkuju:
 
RC Špalíček Kolín, Radek Provaznik, Míša Žampachová Králiková, Martina Mejstříková, Tereza Tahadlová, Magdalena Rychlá s dcerou a Alešem, Iva Pilcerová, restaurace V Ruthardce, Dana Bukáčková, Adéla Trnovská, Jarce, Marcela Jiroušková a Zbyňek, Zuzana Moravčíková, Kateřina Krištůfková, Martina Semerádová a spol., Antikvariátu KH...a veliké díky patří Tereza Kunášková za to, že mi umožnila dát krabici do krámku kam přispívali další lidé se srdcem na pravém místě ????. Vám všem VELIKÉ DÍKY!!! MOC SI TOHO VÁŽÍM. (zdroj fcb profil Báry K.)
 
Děkujeme Báře za spolupráci a její iniciativu!